06 tammikuuta 2015

FINNAIR LENTO AY 089 --> BANGKOK

Ajattelin kirjoittaa vähän ajatuksia lennosta muun muassa pienen, uteliaan, ja energisen pojan kanssa... millaista se sitten oli, ehkä joku sitä miettii.. Lento oli siis suora Finnairin 9.30h kestävä lento. Mietimme kyllä kun lentoja kateltiin tänne niin hieman halvempia reittilentoja mutta lennon kesto ja mukavuus olisivat varmasti olleet aivan toista luokkaa kun tämä mihin nyt päädyimme ja millä turvallisesti pääsimme perille asti 1.1.2015.



Sinne jäi koti Suomi...


Isin paikalla:D


Meillä ei ollut Rubenille erillistä lastenpaikkaa, tai sitä koppaa mihin voi lapsen nukkumaan laittaa koneessa vaan Ruben matkusti sylilapsena ja istui koko lennon joko minun tai Joonaksen sylissä. Saimme aivan sattumanvaraiset paikat koneesta mutta tuurimme osoittautui omasta mielestä aivan hyväksi koska saimme koneen toisenpuolen kaksi vierekkäistä paikkaa ikkunan vierestä josta pääsi kätevästi koneen toiselle käytävälle eikä vessakaan ollut kaukana!:) 

Jännitin lennossa erityisesti nousuja ja laskuja pienen pojan puolesta, varsinkin kun Rubenilla oli päällä tietysti elämän ensimmäinen korvatulehdus ja aivan kauhea räkätauti.. mutta huoli osoittautui täysin turhaksi sillä heti koneeseen päästyä poika oli niin väsynyt etten kerennyt kuin istua tuoliin niin nukkui hän jo tyytyväisesti mun käsivarteen nojaten, eikä herännyt koko nousun aikana!Eikä  Laskukaan mennyt oikeestaan yhtään huonommin , koska ruben ei sillonkaan paljon valittanut oloaan vaan joi vettä välillä ja leikki leluilla.. 

Ihan väsynyt matkalainen
                                              
10Km korkeuksissa
Välillä jalkotilassa leikkien..

Muuten lennon kulku oli myös erittäin kiva kokemus kaikin puolin, ja ei todellakaan tuntunut niin pitkältä kun lennon pituus oli, ehkä siksi että Ruben viritteli mullekkin sopivin välein aktiviteettia, kuten lelujen nostelua lattialta, syöttämistä, tai muuten vaan hänen viihdyttämistä unohtamatta sitä että Ruben nukkui lennon ajasta ainakin 6h (yölennon paraspuoli!!)

Saimme lennon aikana illallisen heti nousun jälkeen, sekä aamupalan kaksituntia ennen laskua. Koko lennon aikana oli myös mahd. hakea ilmatteeksi juomista (limpparia, mehua, vettä yms) lentoemänniltä. 

Kanakastiketta ja nuudeleita, hyvää oli ainakin kun oli niin nälkä!
                                

Bangkokiin saavuimme n. 7.30 aamulla tätä thaimaan aikaa josta suuntasimme laukkumerkkien (koska ei tuosta paikallisesta kielestä ihan vielä oo selville päässy)  perässä jäätävän isolla lentoasemalla ja löysimme paikan missä meidät kuvattiin jokaiset yksitellen ja tarkitsettiin passit ja viisumit.. tämän jälkeen etsimme kaikki laukkumme ja tavaramme mukaan ja suuntasimme kohti taksijonoa ja ------> yhensortin seikkailua kohti tuntematonta.

Matkalaukut löydetty ja turvallisesti maankamaralla..



4 kommenttia:

  1. Hienoa! Mahtavaa, että lento meni noin mukavasti...... Reipas Ruben!

    VastaaPoista
  2. Mukava lukea, teidän elämästänne siellä kaukana! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että kaikki meni hyvin! :) tulipas ikävä teitä <3

    VastaaPoista