30 tammikuuta 2015

PILVISTÄ

Kylläpä taas edellisestä päivityksestä vierähti nopeesti päivät. No yhtä hiljasta on ollut elo yllä täälläkin päässä, eipä ois paljon kirjoteltavaa ollut edes. Me ollaan tää viikko eletty vähän niinku mökissä, tai siis kotona täällä sisällä, hengailtu. Saatiin jostain ruuasta tai muusta vastaavasta joku pöpö ja sitä on yritetty täällä saada kuriin, onneksi nyt jo paremmissa voimissa, eilinen päivä oli todellinen paastopäivä mulla... Mulla tää olikin pahin mutta tais Joonaskin vähän potea huonoa oloa, Ruben onneksi pääsi pälkähyksestä! Ehkä se oli joku ruoka mitä Ruben ei oo syönny. Tiedä sitten.
Onhan me jo kuukausi täällä aikaa kulutettukin ja ensimmäinen sairastelu vasta, aika hyvin siis! Vaikka on syöty lähes mitä vaan kauheesti tarkempaa katsomatta..

Viikko muutenki on ollu tooosi pilvinen, eipä oo aurinko ystäväämme kauheesti näkyny.. Mutta lämmin on silti, ehkä vähän liiankin lämmin, sellanen seisova paksu,raskas ilma, semmonen ku pitäis alkaa justiin satamaan vettä että tilanne nollaantuis/edes vähän raikastuis ilma jollain tapaa, tiiätte varmaan.. Vaan ei sadettakaan oo näkyny. Vaikka auringonpaiste onkin välillä tosi kuuma täällä, on sillo ulkona silti helpompi olla kun nyt pilvisellä ja seisovalla ilmalla.. Ehkä me kohta saadaan aurinko armas takasin ja päästään grillaan taas itteä tuohon altaan reunalle!

Tässä vielä muutama hyvän mielen kuva meijän sairastelu ja hengailuviikolta. Harjoteltiin me vähän syömään sormiruokaa Rubenin kans, mut poika ei ihan ihastunu vielä koko hommaan, onhan se niin paljon helpompi et äiti lappaa jo valmiiksi muussattua ruokaa suoraan suuhun:)







Nyt meilläkin saa vklp alkaa, kun Joonas palaa koulusta, kuulemiin ja mukavaa viikonloppua kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti