10 helmikuuta 2015

MELKEIN 9KK

Meillä meinataan aivan lähteä kävelemään! Lattia on ilmeisesti niin inhottavan kitkanen ryömimiseen että poika on päättäny et on keksittävä muu keino päästäkseen joka paikkaan perässä mihin äiti tai isi ikinä meneekään.. Pientä turhautumista on ollut kyllä havaittavissa tuon ryömimisen suhteen ja välillä meno näyttääkin miltä lie karhukävelyltä.

Nykyään sitten pitää päästä joka paikkaa vasten seisomaan, ja tietysti itse yrittää myös. Ehkä vähän liikojakin itsestään luulee tämä pieni ihminen kun vain yhdellä kädellä välillä tuesta kiinni pitäen vaappuu pienillä tasapaksuilla jalkasilla seisoen. Myös äitin ja isin tuki kävelyharjotuksissa on ollut tervetullutta ja välillä on saanut selkä vääränä talutella pientä kävelijää ympäri kämppää.

Kehittyminen on kyllä ollut hurjaa viimisen kahen viikon aikana, ja jos sama tahti ja periksiantamattomuus jatkuu niin meillä varmaan juostaan ja kovaa, hyvissä ajoin ennen vuoden ikää!







4 kommenttia:

  1. Sielä kehitytään hurjaa vauhti! Voi kun tuo meidän Eetu oppis edes jollain tapaa menee eteenpäin... nojoo eipä vielä onneks kiirettä, kun niin pieni vielä on. Ja pääsenpähän ite helpommalla kun ei kolua jokaista paikkaa.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yhtäkkiä alko Rubenilla kauhee kehittymisvaihe, ja sitte onki menty ja lujaa eteenpäin.. toisaalta ihana ku pääsee ite menemään jo paikasta toiseen mutta ehtii sitte välillä vähän liiankin nopeesti..:)

      Poista
  2. Kiva ollu lukea juttuja teidän elämästä siellä kaukana! Ihan hyvin se näyttää asiat toimivan maapallon toisellakin puolella. Terveisiä! Reissukuume on vaarallisesti nousussa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva että jollekkin on ollut iloa näistä sepustuksista vaikka nytkin tullu aivan liian pitkä tauko kirjottelemiseen, ehkä otan nyt taas niskasta kiinni ja kirjottelen kunnolla!:) Tervetuloa Milla käymään, eikös se niin olllut puhekkin!;)

      Poista