09 helmikuuta 2015

SATURDAY

Viime vklp piti olla meillä aivan kotivklp koska tulevana vklp suuntaamme lomalle krabin turkoosin veden ääreen.. Ja kyllähän me melkeen pidettiinkin, lukuunottamatta lauantaista pidennettyä sairaalareissua.

Ruben on ollu melko kiukkunen viimepäivinä eikä nukkumisestakaan oo oikein mitään tullu, päätettiin et nyt käyvään lääkäris tarkistamassa korvat et onko se joulukuinen tulehdus menny tiehensä tai/vai onko siellä jo uus tulehus. Suunniteltiin reitti kartan ja netin mukaan ja lähettiin matkaan. Meijän päätelmien mukaan päästään helpoiten taksilla pisteeseen A ja siitä metrolla pisteeseen B ja sit kävellen pikkupätkä sairaalaan. Vähän toisin kuitenki meni jo kun taksikuskimme sano että hänellä on huono olo (olikohan oikeesti, vaiko laiskuuttaan ei halunnu lähtä viemään ruuhkaan bangkokiin) ja jouduttiin jäämään jo 10km päähän kauppakeskukseen.. No matkalle tais tulla tunneissa pituutta kotoota sairaalaan varmaan 2,5h ja matka oli jota kuinkin 50km.
Lopunperin matka taittu taksilla---> minivanilla---> metrolla---> mopolla :D mutta oli meillä hauskaa! Sairaalakäynti sujui lähes mutkitta vaikkei passia ollukkaan mukana tai vaikken ihan ymmärtänykkää että mitähän kaikkea lääkäri mahto mulle selittää, pääasia että Rubenilla oli kaikki kunnossa.:)




Joo, tuo mopolla matkustaminen ei tosiaan ollu mikään turvallisin muoto edetä mutta pakonsanelemana oli tyydyttävä ratkasuun et päästiin sairaalaan asti.



Sairaalareissun jälkeen piipahettiin hakemassa vähän picknikki evästä ja mentiin mo Chitisssa olevalle tosi kivalle puistoalueelle istuskelemaan. Harmi vaan kun ei keritty kauvaa olemaan kun aurinko jo laski.. tuonne on päästävä uudestaan, koko päiväksi!:)







2 kommenttia:

  1. Ruben on jo niin ison pojan näköinen! Ei kovin turvalliselta näytä toi mopo kyyti, mut kokemus sekin.:D onneki Rubenilla kaikki hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, tuo poika kasvaa aiivan silmissä..:) ja oppii uutta kokoajan. Joo tais olla mun ja R eka ja vika kerta tuo..:D mutta onpahan koettu tuokin:)

      Poista