05 maaliskuuta 2015

MALLIHOMMIA

Mitäpä muutakaan mä täällä päivät pitkät tekisin ku kuvailisin tuota meidän pientä päivänsädettä. Joka osaa kyllä muuten jo näyttää myös omaa luonnettaan. Pitkäjänteisyyttä löytyy ihan äidinkin edestä. En voi käsittää sitä tahtoa mitä voi pieneltä pojalta löytyä jo 10kk iässä, esimerkiksi päiväunien suhteen. Ei olla ihan samoilla linjoilla joka päivä, ettei muka tarvita kun ne yhdet korkeintaan 45min tirsat.. Ehkä tämä on tätä ikää tai sitten meillä ei vaan enään yksinkertasesti muka tarvita lähes päiväunia lainkaan vaikka olenkin siitä aivan erimieltä, viimeistään iltapäivän saapuessa ja tuoden sen pienen ystävän nimeltä känkkäränkkä mukanaan.

Ei taida olla vielä ainakaan kovin montaa postausta mistä ei Rubenista kuvia löytyisi, eikä tule kyllä poikkeusta vielä tämänkään postauksen kohdalla. On niin paljon ihanampi ottaa kuvia kun ne onnistuvat lähes aina. Toista se olis jos itestä alkas yrittää vastaavaa.




Tänään meillä oli päällä Me&I ihana vanhempaa kuosia olevan t-paita ja Polarn O. Pyret :in normi mustat leggarit.

On muuten ihana pukea päälle välillä ns. kunnolla. tarkoitan siis juurikin noita leggareita, kun tuntuu et sais kokoajan olla ilman vaatteita ettei olis poika yltäpäältä aivan hiessä.. Tämä kylläkin mahdollista oikeastaan vaan kotona tai muualla ilmastoidussa tilassa.

1 kommentti: