24 tammikuuta 2015

BANGKOK CITY

Ollaan tutustuttu tässä meijän talonyhtiössä asuvaan perheeseen jotka on viihtyny Thaimaassa jo 6 vuotta kohta ja ovat kotoisin  Isä ;Singaporesta ja Äiti; Malesiasta ja lapset thaimaassa syntyneitä. On ollut mukava saada seuraa vapaa-ajalle kun kaikki ystävät on niin kaukana.. Kielimuuri tosin on vielä vähän haasteellisen iso kun me puhutaan suomienkkua ja he jotain kai malajia ja enkkua sekaisin niin toistemme ymmärtäminen menee välillä puhtaasti viittomakieleksi. Mutta pikkuhiljaa oppii kyllä kuulemaan toisen aksentista huolimatta sen oleellisen ja osaa jopa vastata oikeessa kohassa kyllä jne.

Kielimuuristakin huolimatta jutellaan aina kun nähdään ja niinpä he pyysivätkin meitä lähtemään heidän mukaan bangkokiin lauantaiksi, jos mahdollisesti haluamme mennä shoppailemaan (ei tietystikkään haluttu...:)) sillä aikaa kun he ovat jossain harrastuksissa. Tarjosivat siis kyydin Bangkokiin ja takasin ja veivät meidät sinne mihin halusimme! Jälleen kerran todettava että täällä on kyllä hyvin huolehtivaisia ihmisiä. 

Suunnattiin muutamaksi tunniksi näin ollen yhteen monesta isosta kauppakeskuksesta keskustassa. Kauppakeskukset täällä on kaikki ihan överin kokosia suoraan sanottuna, ei niitä kerkee päivässä kiertää kun yhestä kauppakeskuksesta pelkästään löytyy 8 eri kerrosta ja liikkeitä varmaan valehtelematta 500 :0 Hyviä kauppoja paljon ja jäi kyllä seuraavaksi kerraksikin koluttavaa sen 495 kun kauppojen kokokin on tyyliä s-market, siis täynnä vaatteita. Ei oo yhtään liioteltua se että Bangkok on shoppailijan paratiisi, jos siellä vaan osaa mennä oikeisiin kauppoihin.:) Mainittakoon vielä kauppakeskuksesta sekin et löyty sieltä luistelujää, kylläkin melko kämänen mutta toimiva näytti olevan.. Jokaiselle jotakin.

Muuten Bangkokissa eilen oli hyvin seisova ja tunkkanen ilma niinku aina, olo oli ku ois seissy suihkukaapissa. Ihmisiä oli tuttuun tapaan liikeellä yhtä paljon ku suomessa yhteensä.. ainaki melkeen. Mutta tunnelma silti hyvin rauhallinen ja rento.

Päivän saldoksi käteen jäi muutama riepu XXL Forever 21 kaupasta, jonka alepuoli oli jo pelkästään yhtä iso ku suomessa H&M ja siihen vielä normaalihintaset päälle omissa paikoissaan. Kauppa vaikutti enemmänkin Vaatemarketilta siis kokonsa puolesta, ihan jees siis. Sinne pitää päästä uusiksi!
Niin ja mäkkiruoka! NAM suoraan sanottuna, kun sai vähän vastapainoa thaikkuruualle.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti