03 maaliskuuta 2015

KRABI THAILAND

Krabi tais päästä meijän kaikkien lomailijoitten sydämmeen. Ja olihan se aivan sen arvoinenkin. Kaikki ne valkoset biitsit, upeat saaret ja kalliot keskellä turkoosia merta..  Sinne vois lentää vaikka heti uudestaan!

Lennettiin ystävänpäivänä Krabille lomailemaan viideksi päiväksi yhessä Juulia ja Micaelan kanssa, josta oltiin jo aikasemmin varattu meille majapaikka kilometrin päästä ao nangin biitsiä. Hotelli ei sinäänsä ollut mikään luksus, muttei me siitä kyllä paljoa maksettukkaan. Maisemat ja kokemukset sen sijaan oli ihan huiput, seurasta puhumattakaan! Eka päivä vietettiin ihan  paikkaan tutustuen ja auringoista nauttien. Nähtiimpä myös Koivun perhettä jotka ovat samaisen ajan vaihdossa Phuketissa kuin mekin. Sunnuntaiks sovittiin heti aamulla treffit Julin ja Kaarlon kanssa ja vuokrattiin yks pitkähäntävene ja sen kuski päiväksi pelkästään meijän omaan käyttöön jonka aikana meillä oli mahdollisuus määrätä tahti kiertäen viisi eri  toistaan hienompaa saarta Krabin edustalla. Kyllä muuten kannatti vuokrata vaikka aluks vähän emmittiinkin. Loppujen lopuksi taittiin käydä vain kahdella saarella muut saaret vain ohittaen hitaasti syystä että ensimmäisellä"kana saarella" (suomalaisittain) viihyttiinkin hieman kauvemmin, ja pojat pääsi oikein snorklauksen ihmeelliseen maailmaan! Veden alla taitaa olla ihan hienon näkönen elämä, ite en vielä oo kerinny/uskaltanu mennä kokeilemaan. Kaksi viimeistä päivää tuli myös vietettyä phra nang nimisellä biitsillä. Hyvä ruoka, etenkin ne banaani nutella pancaket ja hienot maisemat oli kaiken a ja o ja täytty kyllä tuolla paikassa!

Loma oli kyllä tosi onnistunut kaikin puolin meijän kaikkien mielestä! Suosittelen lämpimästi miettimään Krabia jos lomalle halajat!:)




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti