03 maaliskuuta 2015

MEMORIES OF FEBRUARY

Huhhuui, kun näin taaksepäin aikaa katselee on melko ristiriitainen ajatus siitä että justiin kirjotin muisteluja juuri taakse jääneestä tammikuusta ja nyt pitäis jo helmikuuta laittaa pakettiin. Kun taas toisaalta tuntuu että täällähän on oltu ikuisuus ja kaks kuukautta on menny niin hitaasti.. Mut ehkä se johtuu siitä että me ollaan keritty tehdä ja nähdä taas kuukauden aikana niin paljon.

Helmikuun alku hengailtiin ihan kotosalla tässä JParkissa ilman mitään erikoisempia sattumuksia tai kokemuksia, kunnes sitten saimme ihanat iloiset tytöt meidän seuraksi 10 päivän ajaksi. Siinä ajassa kerettiin kyllä kokea, niin sitä upeinta Thaimaata Krabilla lekotellen mitä kaikissa mainoksissa kuvataa kuin vähän sitä toista ääripäätä mm. maailman suurimmilla viikonloppumarkkinoilla missä oli muuten tavaraa myytävänä, mitä vaan ikinä keksiä saatto!

Loppukuu tyttöjen kotiinpaluun jälkeen ollaanki sitte elvytetty omaa mieltä turhautumisen sun muun ikävän tunteesta josta jo kirjottelinkin sekä selvitetty hieman viisumin jatkamisasioita suomen suurlähetystössä Thaimaassa vieraillen. Mutta tässä hieman tunnelmaa helmikuulta--->






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti